Systeemwanden leveren & monteren

De systeemwanden van Marvo zijn stuk voor stuk van topkwaliteit en zeer praktisch toepasbaar voor het indelen van uiteenlopende ruimtes met diverse functies. Ze bieden een scala aan mogelijkheden.

systeem

Systeemwanden plaatsen tegen de hoogste eisen

Ze geven privacy, onttrekken waardevolle zaken aan het zicht (of gevoelige producten aan daglicht), zijn snel plaatsbaar, onderscheidend, geluiddempend en leverbaar in diverse kleuren en materiaalsoorten. Zo krijgt elke ruimte de onderscheidende uitstraling die u wenst en kunnen wij voor elk budget een wand leveren en plaatsen. Onze systeemwanden voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van isolatie, brandwerendheid en hygiëne. 

Systeemwanden van Marvo systeemplafonds

De systeemwanden van Marvo systeemplafonds zijn demontabel, wat wel zo gemakkelijk is wanneer u gaat verhuizen naar een andere locatie en u de wanden wilt hergebruiken. Marvo is een landelijk werkende organisatie waardoor (de)montage op korte termijn vrijwel altijd mogelijk is.

Uiteraard bieden wij u een grote verscheidenheid aan deuren van standaard gelakt, HPL of volledig glas. Daarbij wordt tevens gedacht aan het beslag, om de uitstraling een extra dimensie te geven. Qua kleurtoepassing bieden wij onbeperkte mogelijkheden. U krijgt de kleur die u kiest.

Interesse in systeemwanden?

De tijd tussen opdracht en start werkzaamheden houden wij zo kort mogelijk. Binnen gemiddeld 10 dagen kunnen wij beginnen met de uitvoering. Systeemwanden zijn zeer snel te plaatsen, in 1 week kan een  ruimte van bijvoorbeeld 500 m2  voorzien worden van diverse kantoren en verblijfsruimtes, toiletten e.d. Indien gewenst leveren wij het complete plaatje inclusief systeemplafonds en verlichting. Het is ook mogelijk om de systeemwanden alleen door ons te laten leveren, waarbij u zelf voorziet in de montage a.d.h.v. een duidelijke instructiefilm die u bij ons kunt bestellen. 

Wij bieden ook de mogelijkheid om een monteur een dag mee te laten lopen, die u voorziet van tekst en uitleg, waarna u zelf uw systeemwand kunt monteren. Telefonische assistentie hierbij, behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden en is kosteloos.

Onze werkwijze

marvo logo

 

checkmark tick Levert meer dan 40.000 m²‎ systeemwanden per jaar

checkmark tick Keuze uit Metal Stud, systeem- en volglazen wanden

checkmark tick Altijd een offerte door een calculator op maat gemaakt

checkmark tick Na bezichtiging is offerte altijd factuur

 

(NOA) Logo, Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven

Wij zijn aangesloten bij de NOA.
(Nederlandse Ondernemersvereniging
voor Afbouwbedrijven)

Savantis

Erkend leerbedrijf
Wij zijn een erkend leerbedijf.

VGM Checklist Aannemers (VCA)

Alle monteurs hebben het
VCA Certificaat

Marvo systeemplafonds

De werkwijze van Marvo systeemplafonds is efficiënt en nauwkeurig

werkwijze van marvo systeemplafonds

 


Wie is Marvo systeemplafonds?

 Tel.: 0528 - 277 490
Email: info@systeemplafond.nl
''Wij komen graag bij u langs''

Marvo systeemplafonds is opgericht op 9 oktober 2000. Eigenaar Martin Voorwald heeft in de afgelopen jaren zijn bedrijf op de kaart gezet en uitgebouwd tot een middelgroot afbouwbedrijf met eigen monteurs, calculatoren en binnen- en buitendienstmedewerkers. Wij werken landelijk in opdracht van o.a. eindgebruikers, bouwbedrijven en gemeentelijke instellingen.

 

                                            Marvo systeemplafonds b.v.
Stephensonstraat 21 B
7903 AS Hoogeveen

Kvk-nummer: 04062611
BTW-nummer: NL815195321B01 
Telefoon: 0528 - 277 490
  
Email: info@systeemplafond.nl

Algemene consumenten voorwaarden
Algemene zakelijke voorwaarden
Algemene voorwaarden Marvo Verlichting

Online marketing bij OpEinstein Partners Systeemplafond.nl  Ledpaneel.nl Glazenwandenkantoor.nl

marvo systeemplafond
Systeemplafond
m menu bg
Google maps Marvo
m m cta systeemwand mo